Vind uw opleiding

Hieronder vindt u een opsomming van al onze opleidingen, trainingen en cursussen, ingedeeld op opleidingsniveau. Wilt u liever op thema zoeken? Klik dan op de thema’s onderaan de pagina.

Onze thema’s

Veiligheid

We willen voorkomen dat er bij het uitvoeren van de herstelwerkzaamheden ongevallen gebeuren als gevolg van een onveilige situatie op of rond de bouwplaats. In dit thema vindt u opleidingen waarmee u het bewustzijn van veiligheid en veilig werken van uzelf en/of uw medewerkers kunt vergroten.

Sociaal

Het contact en de omgang met de bewoners en hun omgeving is van cruciaal belang voor een correcte en effici├źnte afhandeling van de werkzaamheden. Dit geldt voor alle medewerkers, op elk niveau en in elke fase van het proces. In dit thema bieden we een overzicht van de trainingen op het gebied van communicatie & gedrag.

Techniek

Om op een juiste, veilige en efficiente manier aardbevingbestendig te ontwerpen en te bouwen worden er innovatieve methodes, systemen en procedures bedacht en toegepast. Om hier goed mee overweg te kunnen is kennis van zaken belangrijk. In dit thema vindt u opleidingen waarmee u uw vaardigheden op het gebied van ontwerpen en bouwen kunt vergroten.

Wat is EPI-kenniscentrum?

EPI-kenniscentrum is een opleidingscentrum voor aardbevingsbestendig bouwen met de focus op kennisdeling. De gaswinning in Groningen zorgt voor aardbevingen. Hierdoor is er een grote behoefte aan nieuwe kennis en kunde in aardbevingsbestendige (ver)bouw ontstaan en aan goed geschoold personeel dat snel aan de slag kan met (nieuwe) praktijkoplossingen.