Opleiding: Aardbevingsbestendig ontwerpen en herstellen

De aardbevingen in Noord-Nederland zorgen voor de nodige uitdagingen op constructief terrein. Huizen, gebouwen en kunstwerken raken beschadigd. Er is grote behoefte aan nieuwe kennis en werkende oplossingen in aardbevingsbestendige (ver)bouw- en herstelwerkzaamheden. Hiervoor is de nieuwe opleiding ‘Aardbevingsbestendig ontwerpen en herstellen’ ontwikkeld; deze wordt door de Betonvereniging en EPI-kenniscentrum verzorgd.

 

Op zoek naar een opleiding, training of cursus?

Werken in het aardbevingsgebied vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Klik op ‘Bekijk aanbod’ om per thema het opleidingsaanbod te bekijken.
Bekijk aanbod

Blijf op de hoogte

  

Inhoud

Deze opleiding bestaat uit twee modulen met elk een afsluitende toets en/of case, waarvoor u eerst module 1 met goed gevolg moet afsluiten, voordat u verder kunt met module 2. Module 2 zal op 27 september starten.
Module 1 gaat in op (herstel van) bestaande bouw met algemene kennis van zaken; module 2 zal meer ingaan op nieuwbouw met complexere (bouw)aspecten.
Elke module duurt zeven dagen, verspreid over meerdere weken. In onze folder leest u meer over de opleiding ‘Aardbevingsbestendig ontwerpen en herstellen’. Genoemd programma en planning in de folder zijn onder voorbehoud. Inhoudelijke wijzigingen (gevolg van NPR e.d.) kunnen van invloed zijn op de uiteindelijke programmering.

 

“Ik vond en vind het een buitengewoon goede opleiding. Goed qua breedte en goed qua diepte”

ir Eric Kool

Consultant Constructief Ontwerpen , Movares

Voor wie

De opleiding is bestemd voor constructief ontwerpers, constructeurs en toezichthouders, adviseurs alsook voor geo-technici, ontwerpers van nieuwbouw en herstellers van bestaande bouw, die in hun werk te maken krijgen met de aardbevingsproblematiek.

 

Kosten

ModuleKosten
Module 1€ 2.775,-
Module 2€ 3.445,-

Aanmelden kan via de website van de Betonvereniging.

Module 1
Module 2