Laden Gebeurtenissen

Tweedaags seminar base-isolation

16 januari 2018 - 17 januari 2018

€150

Geïnteresseerd in base isolation? Dan is de bijeenkomst op 16 en 17 januari precies wat u zoekt! Onder leiding van professor Ihsan Bal en de Turkse experts Bahadır Şadan en Cuneyt Tuzun wordt dan een tweedaags seminar gehouden. De versterkingsmethodiek base isolation wordt in Noord-Nederland steeds vaker toegepast en kent in het buitenland inmiddels vele gebruikservaringen. Het Turkse team heeft in Turkije veel technische en praktische ervaring opgedaan met grootschalige projecten waar base isolation is toegepast, zoals bijvoorbeeld bij ziekenhuizen.
In aanvulling op het Turkse team zal Nederlandse expertise op het programma staan, in de vorm van een projectpresentatie en een excursie.
Dr. Bal is als lector verbonden aan the Research Group on Earthquake Resistant Structures van de Hanzehogeschool Groningen.

Deze sessie duurt twee dagen en wordt aangeboden voor €150,-. U ontvangt een bewijs van deelname als u beide dagen heeft deelgenomen.

Gedurende twee dagen is het programma als volgt:
1. Theoretische basiskennis over seismische gevaren en te nemen maatregelen (Ihsan Bal)
2. Kennis over ontwerp en design van versterkingsprojecten met base isolation (Bahadir Şadan)
3. Kennis van toepassing en uitvoeringsmogelijkheden met base isolation (Cuneyt Tuzun en Nederlands project o.l.v. Geveke)
4. Praktijkmiddag: bezoek aan afgerond base isolation project -monumentaal pand- in Gronings aardbevingsgebied met afsluitende discussie.
5. Let op: voertaal is Engels.

We bieden een programma met sprekers en/of rondleiders aan die experts zijn in hun werkveld.
De spreektijd is dynamisch en interactief van opzet: er is ruimte voor het stellen van tussentijdse vragen en het delen van eigen ervaringen.
Voor deelname aan het programma is geen ervaring met versterkingsmaatregelen of seismische ontwerpprincipes vereist, maar wel wenselijk. Een technische opleiding of achtergrond is essentieel om het programma goed te kunnen volgen.

Aanmelden doet u via het volgende formulier.

Gegevens

Begin:
16 januari 2018
Einde:
17 januari 2018
Kosten:
€150